επισκεφτείτε… ακούστε…

τ.244, 30/05/2008

επισκεφτείτε…

"Η Βενεζουέλα Σήμερα"

φεστιβάλ κινηματογράφου στο Τριανόν

Συνεχίζεται έως τις 2 Ιουνίου το φεστιβάλ "Η Βενεζουέλα Σήμερα" στον κινηματογράφο Τριανόν (Κοδριγκτώνος 21 στο ύψος της Πατησίων 101, τηλέφωνα: 210 8215469, 210 8222702). Το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στη Μπολιβαριανή Επανάσταση, στον Ούγο Τσάβες και στη σύγχρονη Βενεζουέλα. Προβάλλονται ταινίες και ντοκιμαντέρ όπως "Η επανάσταση δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά", "Μπολιβαριανή Βενεζουέλα: ο λαός στον αγώνα ενάντια στον τέταρτο παγκόσμιο πόλεμο" κ.ά. Οι προβολές ξεκινούν στις 20:00.


Τα παιδιά πάνε Γκάζι

εικαστικό δρώμενο από τον φυσιολατρικό πολιτιστικό σύλλογο "Ο Μέγας Αλέξανδρος"

Το Δέντρο της Θέλησης είναι μια εικαστική δραστηριότητα που απευθύνεται, σύμφωνα με τους ανθρώπους του εξωραϊστικού φυσιολατρικού πολιτιστικού σύλλογου "Ο Μέγας Αλέξανδρος" που τη διοργανώνει, σε μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά. Θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της 1ης Ιουνίου στο Γκάζι, περιοχή ταλαιπωρημένη από τα νυχτερινά μαγαζιά, με τη συμμετοχή του Σπύρου Γούση, εικονογράφου παιδικών βιβλίων. Τόπος συνάντησης έχει οριστεί το μετρό του Κεραμεικού. Ώρα προσέλευσης: 18:00.


ακούστε…

ImageTindersticks

The Hungry Saw

Ένα από τα πιο ξεχωριστά βρετανικά σχήματα της δεκαετίας του ‘90, με μια ιδιαίτερη αισθητική πρόταση, αρκετά διαφορετική από τα τότε κυρίαρχα ρεύματα, επανέρχεται μετά από αρκετό καιρό. Από τη σύνθεση της μπάντας απουσιάζουν τρία μέλη, ωστόσο το The Hungry Saw είναι ένας δίσκος που εξελίσσει τον ήχο τους συνιστώντας μια καθ’ όλα ευπρόσδεκτη επιστροφή.