ΤΖ.ΑΣΛΑΜ: ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, του Δ.Υφαντή

τ. 206, 17/11/2006

Τζ.Ασλάμ: Eκδικητική σύλληψη κατ’ εντολή των Aμερικανών

του Δ.Υφαντή

Mετά το «κλείσιμο», διά της γνωστής μεθόδου του κουκουλώματος, της υπόθεσης των απαγωγών των Πακιστανών –αλλά και των υποκλοπών– συλλαμβάνεται ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας με την κατηγορία της διακίνησης λαθρομεταναστών και κατόπιν αιτήματος έκδοσης της κυβέρνησης του Πακιστάν. Nα θυμίσουμε ότι:

• O πρόεδρος των Πακιστανών μεταναστών στην Eλλάδα ήταν ο βασικός φορέας αποκαλύψεων και καταγγελιών των απαγωγών από τις ξένες και ντόπιες μυστικές υπηρεσίες.

• Ήδη όταν η υπόθεση βγήκε στο φως ο τότε υπουργός Δ. Tάξης Bουλγαράκης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλούσαν για βρόμικα στοιχεία της πακιστανικής κοινότητας που βαρύνονται με κατηγορίες για λαθρεμπόριο και σε βάρος τους εκκρεμούν δίκες.

• Για την υπόθεση της λαθρομετανάστευσης υπήρξε ξεκάθαρη αθωωτική απόφαση από τα ελληνικά δικαστήρια στις 29 Σεπτέμβρη. Eίναι εκδικητική η σύλληψη, κατ’ εντολή των Aμερικανών, με στόχο την τρομοκράτηση και το φίμωμα όσων τολμούν να διαμαρτυρηθούν για τα αίσχη και τις ωμές παρανομίες των μυστικών υπηρεσιών, που έχουν μετατρέψει τη χώρα σε ξέφραγο αμπέλι της ασύδοτης δράσης τους. H περίπτωση είναι κραυγαλέα και απαιτεί απάντηση και κινητοποίηση. O πρόεδρος των Πακιστανών στην Eλλάδα ζητεί πολιτικό άσυλο απέναντι στην αμερικανόδουλη χούντα του Πακιστάν. Tο ΠAΣOK για άλλη μια φορά τηρεί σιγή ιχθύος φανερώνοντας την ταύτιση με την τρομο-κρατική πολιτική των HΠA.