ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Γ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

τ.204, 20/10/2006

Δυτική Αττική

Συνδυασμός/Υποστήριξη

Ψήφοι/Ποσοστό

Σύμβουλοι

Αττική Κίνηση Πολιτών (ΣΥΝ, ΚΟΕ, Κόκκινο, ΑΚΟΑ)

4.064 4,58%

1

Λάβαμε ελπιδοφόρο μήνυμα…

Οι πολίτες της Δυτικής Αττικής εξέλεξαν το νέο νομαρχιακό συμβούλιο χωρίς αξιοσημείωτες αλλαγές των συσχετισμών δύναμης. Ο συνδυασμός μας έλαβε 4.073 ψήφους, οι οποίες αντιστοιχούν στο 4,58% του εκλογικού σώματος, εκλέγοντας έναν νομαρχιακό σύμβουλο. Με το αποτέλεσμα αυτό εκπληρώθηκε ολοκληρωτικά και ο τελευταίος προεκλογικός μας στόχος.

Το θέμα βέβαια της μελέτης των εκλογικών αποτελεσμάτων παραμένει ανοιχτό προκειμένου να βγάλουμε αναλυτικά συμπεράσματα.

Μόλις δε υπάρξει δυνατότητα συγκέντρωσης όλων των αποτελεσμάτων, η Αττική Κίνηση Πολιτών θα τα συζητήσει αναλυτικά και διεξοδικά, δίνοντας στη δημοσιότητα τις δικές της συλλογικές εκτιμήσεις.

Είναι πάντως βέβαιο πως όσοι και όσες μας τίμησαν με την ψήφο τους έπρεπε να υπερβούν σημαντικά διλήμματα μέχρι να βρεθούν στη δική μας κάλπη.

Το γεγονός λοιπόν ότι στη Δυτική Αττική μάς τίμησαν με την ψήφο τους τόσοι ψηφοφόροι είναι παρά πολύ σημαντικό και ελπιδοφόρο μήνυμα.

Γι’ αυτό και δεν τους ευχαριστούμε μία, αλλά 4.073 φορές.

Τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα εργαστούμε συστηματικά μαζί με όλους τους πολίτες της Δυτικής Αττικής για την προώθηση των μεγάλων περιβαλλοντικών και κοινωνικών προβλημάτων της περιοχής μας.

Γιάννης Βασιλείου, επικεφαλής της «Αττικής Κίνησης Πολιτών»