ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

τ.220, 08/06/2007

Στην τελική ευθεία προς το Συνέδριο

Ολοκληρώνονται αυτές τις μέρες οι εσωτερικές συζητήσεις με την εκλογή αντιπροσώπων για το 2ο Συνέδριο της ΚΟΕ. Ταυτόχρονα γίνονται εκδηλώσεις και συζητήσεις που είχαν προγραμματιστεί. Έτσι, στις μέρες που απομένουν η ΚΟΕ κινητοποιείται για την πραγματοποίηση της κεντρικής εκδήλωσης που θα γίνει στο Σπόρτινγκ την Παρασκευή 22 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ. Σε αυτή τη συγκέντρωση θα χαιρετίσουν δυνάμεις της Αριστεράς, τόσο ελληνικές όσο και από το εξωτερικό, θα γίνει ένας πρώτος απολογισμός όλης της πορείας της ΚΟΕ προς το 2ο Συνέδριο, και θα παρουσιαστούν βασικές εκτιμήσεις για την τρέχουσα πολιτική περίοδο και τα καθήκοντα της Αριστεράς.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα ξεκινήσουν το Σάββατο πρωί και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή το απόγευμα με τις αποφάσεις και την εκλογή νέου καθοδηγητικού οργάνου.

Στους δύο μήνες που κράτησε η προσυνεδριακή διαδικασία, έγιναν πολλά. Τόσο από πλευράς συζητήσεων και εκδηλώσεων, όσο και από πλευράς γνωστοποίησης των κεντρικών μηνυμάτων του 2ου Συνεδρίου. Γι’ αυτό, δεν είναι υπερβολικό να πούμε ότι ήδη είναι θετικότατος ο απολογισμός, και οι αποφάσεις που θα πάρει το σώμα θα συντελέσουν ώστε να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της ΚΟΕ, ώστε να είναι πραγματικά γερή και μέσα στο λαό και να αναγνωρίζεται σαν μια σημαντική δύναμη της Αριστεράς.

Η εφημερίδα «Αριστερά!» Θα καλύψει τις εργασίες του 2ου Συνεδρίου και ετοιμάζει ένα τεύχος αφιερωμένο στη δράση και στην πορεία της ΚΟΕ. Αυτό το τεύχος θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 22/6, ημέρα της κεντρικής εκδήλωσης στο Σπόρτινγκ.